Saxion

[vc_row full_width=”” parallax=”” parallax_image=””][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Saxion is een Nederlandse school voor hoger beroepsonderwijs met vestigingen in Enschede, Deventer, Apeldoorn en Hengelo.

Saxion is het resultaat van een fusie van de Hogeschool Enschede en de Rijkshogeschool IJselland in het begin van 1998. De fusie kwam tot stand in een periode waarin veel onderwijsinstellingen tot fusie besloten. De instelling telde in 2013-2014 26.663 studenten.

[/vc_column_text][vc_separator color=”grey” align=”align_center” style=”” border_width=”” el_width=””][vc_single_image image=”2371″ border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”full” link=”http://www.saxion.nl/#”][vc_separator color=”grey” align=”align_center” style=”” border_width=”” el_width=””][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”” parallax=”” parallax_image=””][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Open dagen bij Saxion

Saxion wil je een zo compleet mogelijk beeld van de hogeschool, de locaties en de opleidingen geven. De beste gelegenheid voor een eerste kennismaking zijn de vele open dagen die we organiseren.

[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer lezen” style=”flat” shape=”rounded” color=”blue” size=”md” align=”inline” i_align=”left” i_type=”fontawesome” i_icon_fontawesome=”fa fa-adjust” i_icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-dial” i_icon_typicons=”typcn typcn-adjust-brightness” i_icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-note” i_icon_linecons=”vc_li vc_li-heart” button_block=”” add_icon=”” i_icon_pixelicons=”vc_pixel_icon vc_pixel_icon-alert” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.saxion.nl%2Fstuderen%2Fkiezen_en_kennismaken%2Fvoorlichtingsactiviteiten%2Fopendagen%2F|title:Saxion|target:%20_blank”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Het is voor jou én Saxion belangrijk dat je bewust kiest voor een opleiding die past bij jouw talenten, mogelijkheden en verwachtingen. Oriënteer je dus zo goed mogelijk op je studiekeuze. Dat maakt de kans dat je je studie succesvol afrondt groter. Na aanmelding krijg je een uitnodiging voor een studiekeuzecheck in de vorm van een intake.[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer lezen” style=”flat” shape=”rounded” color=”danger” size=”md” align=”inline” i_align=”left” i_type=”fontawesome” i_icon_fontawesome=”fa fa-adjust” i_icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-dial” i_icon_typicons=”typcn typcn-adjust-brightness” i_icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-note” i_icon_linecons=”vc_li vc_li-heart” button_block=”” add_icon=”” i_icon_pixelicons=”vc_pixel_icon vc_pixel_icon-alert” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.saxion.nl%2Fstuderen%2Faanmelden%2Fstudiekeuzecheck%2F|title:Saxion%20studiekeuze|target:%20_blank”][/vc_column][/vc_row]

over choose2improve

Choose2improve is om jongeren te begeleiden, naar meer stabiliteit en zelfstandigheid. Om dit te kunnen realiseren, is het belangrijk om studievaardigheden aan te leren. Dit draagt mede bij, om de kansen van jongeren te vergroten bij het volgen van onderwijs en of bij het vinden van werk.

Tagwolk

Wie is online?

Op dit moment zijn er geen leden online
top
Artiq Software BV & Sitewide ©
Spring naar toolbar