Rock Academy Tilburg

[vc_row full_width=”” parallax=”” parallax_image=””][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Inhoud opleiding

 

Vanaf de eerste dag op de Rockacademie ben je bezig met je eigen carrière. Een studie aan de Rockacademie confronteert je met de mogelijkheden van de muziekindustrie en de daarbij horende cultuur. Het biedt je de ruimte om je te bekwamen in diverse rollen die in deze wereld relevant zijn. Daarom besteden we aandacht aan de functie en aan de toepassingen van muziek in verwante maatschappelijke domeinen. Want muziek is overal in de samenleving aanwezig.

Domeinen

De belangrijkste domeinen waar de Rockacademie haar studenten mee laat kennismaken zijn:

Business

De geldstromen die ontstaan bij het maken van muziek, juridische aspecten, branding en marketing, samenhang van artistieke ambitie en promotie, een plan ontwikkelen voor een carrière.

Education

De toepassingen van muziek als middel in maatschappelijke en culturele processen, het overdragen van je skills aan anderen, een visie ontwikkelen op de maatschappelijke relevantie van muziek.

Music & Technology

Muziek naar je publiek brengen, studiotechnieken, repeteren, optreden, creëren, produceren, een visie ontwikkelen op jouw artiest-zijn.

[/vc_column_text][vc_separator color=”grey” align=”align_center” style=”” border_width=”” el_width=””][vc_single_image image=”2311″ border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” link=”http://fontys.nl/rockacademie/”][vc_separator color=”grey” align=”align_center” style=”” border_width=”” el_width=””][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”” parallax=”” parallax_image=””][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Proefstuderen en meeloopdag

 

Wil je ervaren of een hbo-opleiding écht bij je past? Dat kan! Bij Fontys kun je een dagje meelopen of gaan proefstuderen bij de opleiding van jouw interesse. Meld je aan en word student voor één dag!

Proefstuderen

Tijdens het proefstuderen studeer je samen met een groepje medescholieren een dag bij een opleiding. Er wordt dan een speciaal programma samengesteld, waardoor je een goed beeld krijgt van hoe de opleiding in elkaar zit. Ook maak je kennis met studenten en docenten en ervaar je wat het studeren bij Fontys inhoudt. Meld je aan via studiekeuzeactiviteitenagenda.

[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer lezen” style=”flat” shape=”rounded” color=”blue” size=”md” align=”inline” i_align=”left” i_type=”fontawesome” i_icon_fontawesome=”fa fa-adjust” i_icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-dial” i_icon_typicons=”typcn typcn-adjust-brightness” i_icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-note” i_icon_linecons=”vc_li vc_li-heart” button_block=”” add_icon=”” i_icon_pixelicons=”vc_pixel_icon vc_pixel_icon-alert” link=”url:http%3A%2F%2Ffontys.nl%2FStuderen%2FHulp-bij-studiekeuze%2FAgenda.htm|title:Rock%20Academy%20Tilbur%20studiekeuze|target:%20_blank”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Aanmelden

 

Hieronder staat uitgelegd hoe je je moet aanmelden en voor welke datum.
Maar er zijn ook uitzonderingen. Voor deze opleidingen kunnen andere procedures en aanmelddata gelden.

Heb je een Nederlands adres? Doorloop dan onderstaande stappen om je aan te melden bij Studielink voor een voltijdopleiding van Fontys Hogescholen.

Regel je inschrijving op tijd; meld je uiterlijk 1 mei aan.
Na je aanmelding bij Studielink, krijg je een uitnodiging voor een studiekeuzecheck van Fontys. Een laatste check zodat je zeker weet of deze opleiding bij je past. Wil je zeker zijn van een plaats meld je dan uiterlijk 1 mei aan.

Klik hieronder voor de studiekeuze-check.

[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer lezen” style=”flat” shape=”rounded” color=”danger” size=”md” align=”inline” i_align=”left” i_type=”fontawesome” i_icon_fontawesome=”fa fa-adjust” i_icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-dial” i_icon_typicons=”typcn typcn-adjust-brightness” i_icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-note” i_icon_linecons=”vc_li vc_li-heart” button_block=”” add_icon=”” i_icon_pixelicons=”vc_pixel_icon vc_pixel_icon-alert” link=”url:http%3A%2F%2Ffontys.nl%2FStuderen%2FHulp-bij-studiekeuze%2FIk-weet-het%2FStudiekeuzecheck.htm|title:Rock%20Academy%20Tilburg%20studiekeuze%20check|target:%20_blank”][/vc_column][/vc_row]

over choose2improve

Choose2improve is om jongeren te begeleiden, naar meer stabiliteit en zelfstandigheid. Om dit te kunnen realiseren, is het belangrijk om studievaardigheden aan te leren. Dit draagt mede bij, om de kansen van jongeren te vergroten bij het volgen van onderwijs en of bij het vinden van werk.

Tagwolk

Wie is online?

Op dit moment zijn er geen leden online
top
Artiq Software BV & Sitewide ©
Spring naar toolbar