ROC Flevoland

[vc_row full_width=”” parallax=”” parallax_image=””][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Het ROC van Flevoland wil hoge onderwijskwaliteit leveren op maat van
de student. Onze ambitie is om in 2015 in de top 5 te staan. Wij willen
een daadwerkelijke bijdrage leveren aan het oplossen van economische en maatschappelijke vraagstukken in Flevoland.

Kwaliteit staat voorop

Om deze ambitie te realiseren, streven we naar versterking van de kwaliteit. Wat we willen bereiken en op welke gebieden, is onderdeel van de meerjarenstrategie 2012-2015 en is geformuleerd in de ‘4 p’s’ van Presteren, Professionaliseren, Profileren en Positioneren.

Presteren staat voor hogere kwaliteit, hogere tevredenheid van studenten, bedrijven/
instellingen en medewerkers en een verbetering van het rendement.

Professionaliseren is het realiseren van een hoger niveau (kennis en vaardigheid) van alle medewerkers, de houding om zich permanent te scholen en mede door systematische feedback te verbeteren en het onderhoud en optimaliseren van het eigen vakmanschap.

Profileren houdt in dat er sprake is van herkenbare en homogene lesgroepen om meer maatwerk en uitdaging aan de student te bieden.

Positionering doelt op onze MBO Colleges die we in onderscheidende gebouwen huisvesten, waar sprake is van herkenbare beroepspraktijk, goede bereikbaarheid en een prettig leerklimaat.[/vc_column_text][vc_separator color=”grey” align=”align_center” style=”” border_width=”” el_width=””][vc_single_image image=”2318″ border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”full” link=”http://www.rocvanflevoland.nl/”][vc_separator color=”grey” align=”align_center” style=”” border_width=”” el_width=””][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”” parallax=”” parallax_image=””][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Leren doe je praktijkgericht! Dat is waar het ROC van Flevoland voor staat. We maken echt werk van je talent. Dat betekent dat de theorielessen zoveel mogelijk uitgaan van praktijksituaties.

Je werkt met moderne (computer) apparatuur. We proberen in te spelen op wat de beroepspraktijk van je vraagt: gedegen vakkennis, een goede beroepshouding, en sociale en communicatieve vaardigheden.

Bovendien doen we een sterk beroep op jouw vermogen om zelfstandig te werken en zo jouw studie zelf vorm te geven.[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer lezen” style=”flat” shape=”rounded” color=”blue” size=”md” align=”inline” i_align=”left” i_type=”fontawesome” i_icon_fontawesome=”fa fa-adjust” i_icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-dial” i_icon_typicons=”typcn typcn-adjust-brightness” i_icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-note” i_icon_linecons=”vc_li vc_li-heart” button_block=”” add_icon=”” i_icon_pixelicons=”vc_pixel_icon vc_pixel_icon-alert” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.rocvanflevoland.nl%2Fupload%2Ffile%2FROC_Brochure_Flevoland_LORES.pdf|title:ROC%20Flevoland%20brochure|target:%20_blank”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Volwassenen kunnen bij ROC van Flevoland terecht voor trajecten Nederlandse taal en het VAVO.

VAVO

De afkorting ‘VAVO’ staat voor ‘voortgezet algemeen volwassenonderwijs’. Het VAVO verzorgt de opleidingen vmbo, havo en vwo. Het VAVO is voor diegenen van 18 jaar en ouder voor wie het reguliere voortgezet onderwijs geen optie is.

Het VAVO-onderwijs wordt aangeboden in samenwerking met het Joke Smit College. Het Joke Smit College is gevestigd in Amsterdam.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website van het Joke Smit College

Nederlandse taaltrajecten

Is Nederlands je moerstaal, maar heb je moeite met lezen en schrijven? Wil je als anderstalige de Nederlandse taal (beter) leren? Bij ROC van Flevoland ben je aan het juiste adres. ROC van Flevoland is al jarenlang gespecialiseerd in het opleiden van volwassenen.

» Lezen en schrijven (voor anderstaligen)

» Lezen en schrijven (voor Nederlandstaligen)

» Nederlands leren voor het Staatsexamen NT2[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer lezen” style=”flat” shape=”rounded” color=”danger” size=”md” align=”inline” i_align=”left” i_type=”fontawesome” i_icon_fontawesome=”fa fa-adjust” i_icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-dial” i_icon_typicons=”typcn typcn-adjust-brightness” i_icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-note” i_icon_linecons=”vc_li vc_li-heart” button_block=”” add_icon=”” i_icon_pixelicons=”vc_pixel_icon vc_pixel_icon-alert” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.rocvanflevoland.nl%2Fnederlandse-taal-en-vavo|title:ROC%20Flevoland%20VAVO|target:%20_blank”][/vc_column][/vc_row]

over choose2improve

Choose2improve is om jongeren te begeleiden, naar meer stabiliteit en zelfstandigheid. Om dit te kunnen realiseren, is het belangrijk om studievaardigheden aan te leren. Dit draagt mede bij, om de kansen van jongeren te vergroten bij het volgen van onderwijs en of bij het vinden van werk.

Tagwolk

Wie is online?

Op dit moment zijn er geen leden online
top
Artiq Software BV & Sitewide ©
Spring naar toolbar