choose2improve

Het toeleiden naar onderwijs en of werk

Het denken vanuit de drieluik jongeren, maatschappelijk belang en onderwijs is de basis voor meer succes bij jongeren. Voor ieder mens is het belangrijk om in het 1e deel van het leven, tot ongeveer de leeftijd van 25 jaar, zich te ontwikkelen om zodoende een bijdrage te kunnen leveren aan de samenleving. Bij een ontwikkeling hoort onderwijs in welke vorm dan ook. Het onderwijs van Choose2improve betekent op maat aangeboden op een plek die veilig en hanteerbaar is voor jongeren.

Het is van belang voor de doelgroep (17 t/m 23) een leermilieu wordt aangeboden die klein, veilig en overzichtelijk is. Daarbij gaat het niet om zware en langdurige studietrajecten.

Door jongeren een positieve ervaring met leren aan te bieden, wordt de kans vergroot om de aansluiting bij het reguliere onderwijs, leerwerkplek of werk te vinden.

over choose2improve

Choose2improve is om jongeren te begeleiden, naar meer stabiliteit en zelfstandigheid. Om dit te kunnen realiseren, is het belangrijk om studievaardigheden aan te leren. Dit draagt mede bij, om de kansen van jongeren te vergroten bij het volgen van onderwijs en of bij het vinden van werk.

Tagwolk

Wie is online?

Op dit moment zijn er geen leden online
top
Artiq Software BV & Sitewide ©
Spring naar toolbar