NTI

[vc_row full_width=”” parallax=”” parallax_image=””][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Studeren bij het NTI
Welkom bij het NTI

Ben je toe aan een carrièreswitch of ben je op zoek naar een leuke hobby, waarmee je écht wat kunt bereiken? Dan ben je daarvoor bij het NTI aan het juiste adres. Het NTI helpt je graag bij het bereiken van jouw doel!

Lees meer over het NTI

8 redenen om bij het NTI te studeren
  1. Erkende opleidingen die gewaardeerd worden door het bedrijfsleven
  2. Voordelig lesgeld
  3. Studeren met veel persoonlijk contact

Als je kiest voor een opleiding bij het NTI, kies je voor een gerenommeerde instelling met meer dan 70 jaar ervaring in het onderwijs. Het NTI biedt honderden opleidingen aan, van een cursus Boekhouden tot een volledige masteropleiding.

Bekijk alle redenen om bij het NTI te studeren!

Erkende opleidingen

Bij het NTI ben je verzekerd van erkende, waardevolle opleidingen. De NTI-opleidingen zijn door de Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap erkend dan wel aangewezen op grond van de WEO (Wet op de Erkende Onderwijsinstellingen), de WEB (Wet Educatie en Beroepsonderwijs) en de WHW (Wet op het Hoger onderwijs en Wetenschappelijk onderzoek).

Lees meer over erkende opleidingen

Blended learning

Blended learning combineert de voordelen van afstandsonderwijs, klassikaal onderwijs en e-learning. Door deze combinatie bevat Blended learning alle ingrediënten die nodig zijn voor eigentijdse kennistrajecten, zoals individuele leerroutes en sociale contacten middels de online leeromgeving.

Lees meer over Blended Learning

Vrijstellingen

Overweeg je te starten met een HBO-opleiding van Hogeschool NTI of een MBO-opleiding van het NTI MBO-College? Maar wil je eerst weten of je voor een aantal modules van de opleiding van jouw keuze vrijstelling aan kunt vragen? Dan kun je op een aantal manieren een vrijstellingsverzoek indienen.

Lees meer over Vrijstellingen

[/vc_column_text][vc_separator color=”grey” align=”align_center” style=”” border_width=”” el_width=””][vc_single_image image=”2330″ border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”full” link=”http://www.nti.nl/”][vc_separator color=”grey” align=”align_center” style=”” border_width=”” el_width=””][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”” parallax=”” parallax_image=””][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Proeflessen
Probeer een van de gratis proeflesssen

Het NTI biedt je de mogelijkheid om een indruk te krijgen van het lesmateriaal. Het lesmateriaal is helder en duidelijk geschreven en wordt ondersteund met illustraties, geluidsfragmenten, praktijkvoorbeelden en huiswerkopgaven. Ben je benieuwd naar het lesmateriaal en wil je een gratis proefles bekijken? Klik dan op een van de onderstaande links.[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer lezen” style=”flat” shape=”rounded” color=”blue” size=”md” align=”inline” i_align=”left” i_type=”fontawesome” i_icon_fontawesome=”fa fa-adjust” i_icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-dial” i_icon_typicons=”typcn typcn-adjust-brightness” i_icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-note” i_icon_linecons=”vc_li vc_li-heart” button_block=”” add_icon=”” i_icon_pixelicons=”vc_pixel_icon vc_pixel_icon-alert” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.nti.nl%2Fproeflessen%2F|title:NTI%20proeflessen|target:%20_blank”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Acties en kortingen!

Al meer 70 jaar profiteren onze studenten van betaalbaar, kwalitatief onderwijs en erkende diploma’s. Dit vieren we met extra veel acties & kortingen. Profiteer mee!

Cursussen, beroepsopleidingen en taalcursussen

Profiteer van maar liefst 50% korting op alle cursussen, beroepsopleidingen en taalcursussen. Je ontvangt ook een tablet cadeau! Let op: dit is een tijdelijke actie.

Klik hieronder voor een gratis studieadvies.[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer lezen” style=”flat” shape=”rounded” color=”danger” size=”md” align=”inline” i_align=”left” i_type=”fontawesome” i_icon_fontawesome=”fa fa-adjust” i_icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-dial” i_icon_typicons=”typcn typcn-adjust-brightness” i_icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-note” i_icon_linecons=”vc_li vc_li-heart” button_block=”” add_icon=”” i_icon_pixelicons=”vc_pixel_icon vc_pixel_icon-alert” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.nti.nl%2F|title:NTI%20proeflessen|target:%20_blank”][/vc_column][/vc_row]

over choose2improve

Choose2improve is om jongeren te begeleiden, naar meer stabiliteit en zelfstandigheid. Om dit te kunnen realiseren, is het belangrijk om studievaardigheden aan te leren. Dit draagt mede bij, om de kansen van jongeren te vergroten bij het volgen van onderwijs en of bij het vinden van werk.

Tagwolk

Wie is online?

Op dit moment zijn er geen leden online
top
Artiq Software BV & Sitewide ©
Spring naar toolbar