NTI zakelijk

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Over NTI Zakelijk

NTI Zakelijk, onderdeel van het NTI, is het snelst groeiende opleidingsinstituut voor bedrijven in Nederland. Met ruim 850 opleidingen is er altijd een opleiding die bij uw medewerker past.

Het vertrouwde adres voor cursussen en opleidingen

NTI Zakelijk is hét vertrouwde adres voor een breed aanbod van cursussen en opleidingen in afstandsonderwijs. Het NTI heeft het ‘studeren op je eigen manier’ verder uitgebouwd met de unieke blended learning onderwijsmethode, die de voordelen van thuisstudie met begeleiding, klassikaal onderwijs en e-learning in zich verenigt. Daarnaast is het cursusaanbod uitgebreid met door het Ministerie van Onderwijs erkende MBO- en HBO-opleidingen.

NTI Zakelijk, de ideale partner voor bedrijven

Door deze ontwikkelingen is het NTI uitgegroeid tot de ideale partner in onderwijs voor bedrijven. De opleidingen zijn door uw medewerkers prima te combineren met een baan. NTI Zakelijk richt zich op speciale services voor bedrijven en instellingen, zoals in-company-opleidingen en maatwerk.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Studeren op jouw
manier bij NTI

  • Erkende opleidingen
  • Als beste beoordeeld
  • Online en klassikaal

[/vc_column_text][vc_btn title=”meer lezen” color=”primary” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.nti-zakelijk.nl%2F|title:NTI%20zakelijk|”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Voordelig studeren

Bij NTI Zakelijk komt u in aanmerking voor verschillende subsidies en fiscale voordelen[/vc_column_text][vc_btn title=”meer lezen” color=”danger” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.nti-zakelijk.nl%2Fover-nti-zakelijk%2Fsubsidies-en-fiscale-voordelen%2F|title:subsidies%20en%20fiscale%20voordelen|”][/vc_column][/vc_row]

over choose2improve

Choose2improve is om jongeren te begeleiden, naar meer stabiliteit en zelfstandigheid. Om dit te kunnen realiseren, is het belangrijk om studievaardigheden aan te leren. Dit draagt mede bij, om de kansen van jongeren te vergroten bij het volgen van onderwijs en of bij het vinden van werk.

Tagwolk

Wie is online?

Op dit moment zijn er geen leden online
top
Artiq Software BV & Sitewide ©
Spring naar toolbar