learn2work

[vc_row full_width=”” parallax=”” parallax_image=””][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Learn2work richt zich op jongeren die geen werk hebben, geen diploma, niet op school zitten, tussen de 18 en 24 jaar zijn en een opbouwende dagbesteding nodig hebben.

De Schoor gaat voor een Leerwerkproject op maat met een duurzaam resultaat
Dit wordt bereikt door een aanpak die zich op vele punten onderscheidt. Het Leerwerkproject biedt o.a. een dagbesteding aan die gericht is op sport of media. Deze richtingen zijn een middel om jongeren gemotiveerd te krijgen om terug te gaan naar school en of om te gaan werken. Tevens betrekt het LWP de buurt en de ouders in het proces en biedt vier maanden nazorg wanneer de jongeren zijn uitgestroomd.

Daarnaast trainen de jongeren zich op werkdiscipline en werknemersvaardigheden. Een belangrijk onderdeel van de methodiek is dat de jongeren kennis maken met verschillende beroepen. Hierdoor krijgen ze een goed beeld van hun kansen en mogelijkheden. Het gaat steeds weer om keuzes maken.

De werkbegeleiders van De Schoor begeleiden de jongeren tijdens het hele proces. Het LWP is een voortraject naar werk en opleiding. Uiteindelijk werken jongeren aan het verkrijgen van de startkwalificaties die nodig zijn om binnen een jaar door te stromen naar werk of opleiding.[/vc_column_text][vc_separator color=”grey” align=”align_center” style=”” border_width=”” el_width=””][vc_single_image image=”2365″ border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”full” link=”http://www.deschoor.nl/html/index.php?paginaID=4483″][vc_separator color=”grey” align=”align_center” style=”” border_width=”” el_width=””][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”” parallax=”” parallax_image=””][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Doelstelling van het Leerwerkproject
Jongeren die binnen een jaar uitstromen naar werk of school en daarvoor de juiste startkwalificaties hebben behaald. Door het LWP zijn ze goed voorbereid en gemotiveerd om deze start te maken. De maatschappelijke betrokkenheid van de buurt bij het LWP draagt zorg voor saamhorigheid, betrokkenheid en het versterkt de sociale cohesie in de wijk.[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer lezen” style=”flat” shape=”rounded” color=”blue” size=”md” align=”inline” i_align=”left” i_type=”fontawesome” i_icon_fontawesome=”fa fa-adjust” i_icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-dial” i_icon_typicons=”typcn typcn-adjust-brightness” i_icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-note” i_icon_linecons=”vc_li vc_li-heart” button_block=”” add_icon=”” i_icon_pixelicons=”vc_pixel_icon vc_pixel_icon-alert” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.deschoor.nl%2Fhtml%2Findex.php%3FpaginaID%3D4483|title:learn2work%20doelstelling|target:%20_blank”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Het LWP LAERN2WORK wordt uitgevoerd met de volgende samenwerkingspartners [alfabetisch]:
Almere Breed TV, Believe, Boating’s leerinstituut, De Slinger Jongeren, de Effeqtgroup, Flevotalent, Gemeente Almere, ROC Flevoland, Talent in Opleiding en Zowelwerk.
Samenwerking is de sleutel van het Leerwerkproject en hierdoor kunnen we kwaliteit garanderen.
Op de site www.lerenenwerkenindewijk.nl  kunt u een beeld krijgen van het Leerwerkproject LEARN2WORK en u kunt op deze website een aanvraagformulier invullen voor meer informatie. U kunt ook telefonisch contact opnemen met Daniëlle Lanzaat (06 52 62 55 58), projectleider, of mail naar lanzaat@deschoor.nl.[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer lezen” style=”flat” shape=”rounded” color=”danger” size=”md” align=”inline” i_align=”left” i_type=”fontawesome” i_icon_fontawesome=”fa fa-adjust” i_icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-dial” i_icon_typicons=”typcn typcn-adjust-brightness” i_icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-note” i_icon_linecons=”vc_li vc_li-heart” button_block=”” add_icon=”” i_icon_pixelicons=”vc_pixel_icon vc_pixel_icon-alert” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.deschoor.nl%2Fhtml%2Findex.php%3FpaginaID%3D4483|title:learn2work%20contact|target:%20_blank”][/vc_column][/vc_row]

over choose2improve

Choose2improve is om jongeren te begeleiden, naar meer stabiliteit en zelfstandigheid. Om dit te kunnen realiseren, is het belangrijk om studievaardigheden aan te leren. Dit draagt mede bij, om de kansen van jongeren te vergroten bij het volgen van onderwijs en of bij het vinden van werk.

Tagwolk

Wie is online?

Op dit moment zijn er geen leden online
top
Artiq Software BV & Sitewide ©
Spring naar toolbar