FNV jongeren

[vc_row full_width=”” parallax=”” parallax_image=””][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

choose2improve almere kwintes
choose2improve almere kwintes
choose2improve almere kwintes
choose2improve almere kwintes
samenwerking proAlmere en choose2improve
samenwerking de Schoor choose2improve
samenwerking Windesheim en choose2improve
samenwerking LOI en choose2improve

Advies aan de overheid

FNV Jong vindt het belangrijk om jongeren een stem te geven in Den Haag. Daarom hebben wij een plek in de Sociaal Economische Raad (SER) veroverd. In de SER werken deskundigen zoals juristen en economen, werkgevers en werknemers samen om onze regering te adviseren op het gebied van werk en inkomen. Door advies te geven in de SER zorgen wij dat jongeren niet worden vergeten.

Er kan volgens FNV Jong nog veel verbeterd worden in het sociaal beleid van de overheid (zie ook speerpunten ). Zo is er nog steeds een groot tekort aan goede stageplekken en banen voor studenten en pas afgestudeerden. Daarnaast is het voor jongeren vaak moeilijk om een vast contract te krijgen en een huis te kopen door de flexwet. Toch hebben we ook al aardig wat bereikt in de SER.

Wat heeft FNV Jong tot nu toe bereikt in de SER?

In het verleden (2007) hebben wij samengewerkt aan een advies aan de regering over mogelijke oplossingen om allochtone jongeren gelijke kansen te geven op de arbeidsmarkt als autochtone jongeren: Niet de Afkomst maar de Toekomst’. Ook heeft de regering in 2009 door het FNV Jong Actieplan Jeugdwerkloosheid 250 miljoen euro vrijgesteld om jongeren door de crisis te helpen en meer banen en leerwerkplekken te creëren.

Op dit moment zijn wij bezig met een ander advies aan de regering. Hierin vragen wij de regering om in de toekomst rekening te houden met de jongeren en wat zij nodig hebben op de arbeidsmarkt.[/vc_column_text][vc_separator color=”grey” align=”align_center” style=”” border_width=”” el_width=””][vc_single_image image=”2334″ border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”full” link=”https://www.fnvjong.nl/”][vc_separator color=”grey” align=”align_center” style=”” border_width=”” el_width=””][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”” parallax=”” parallax_image=””][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Op zoek

Op zoek naar een leuke stageplek die aansluit bij je studie? FNV Jong helpt je op weg! Op deze pagina vind je een overzicht van handige vacaturesites, maar ook van andere media die je kunt gebruiken bij het vinden van een stageplek. Heb je een leuke vacature gevonden? Kijk dan snel onder CV en Brief hoe jij jezelf het beste kunt verkopen.

Vacaturesites

Er zijn erg veel vacaturesites te vinden op het internet. Via stagemotor.nl kun je gemakkelijk zoeken op een specifieke stageplek of bedrijf waar jij zou willen werken. Ook kun je direct naar een vacaturesite gaan en zoeken naar de ideale baan. Enkele goede sites zijn:

Kijk voor een handig overzicht van alle stagepagina’s op stage.startpagina.nl

[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer lezen” style=”flat” shape=”rounded” color=”blue” size=”md” align=”inline” i_align=”left” i_type=”fontawesome” i_icon_fontawesome=”fa fa-adjust” i_icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-dial” i_icon_typicons=”typcn typcn-adjust-brightness” i_icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-note” i_icon_linecons=”vc_li vc_li-heart” button_block=”” add_icon=”” i_icon_pixelicons=”vc_pixel_icon vc_pixel_icon-alert” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.fnvjong.nl%2Fstage%2Fop-zoek|title:FNV%20jongeren%20stage|target:%20_blank”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Lidmaatschap

Het FNV Jong lidmaatschap is er voor al jouw vragen over werk en inkomen, advies bij problemen op je werk en hulp bij belastingen. Wij loodsen jou door je eerste stappen op de arbeidsmarkt. Daarnaast heb je recht op gratis workshops en loopbaanbegeleiding. Wij informeren jou zo goed mogelijk over wat jij belangrijk vindt en natuurlijk staan wij altijd klaar voor jou.

De eerste drie maanden van je lidmaatschap zijn gratis. Daarna kost dit je maar € 6,25 per kwartaal. Door gebruik te maken van ons ledenvoordeel kan je lidmaatschap zelfs gratis worden!

[/vc_column_text][vc_btn title=”Meer lezen” style=”flat” shape=”rounded” color=”blue” size=”md” align=”inline” i_align=”left” i_type=”fontawesome” i_icon_fontawesome=”fa fa-adjust” i_icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-dial” i_icon_typicons=”typcn typcn-adjust-brightness” i_icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-note” i_icon_linecons=”vc_li vc_li-heart” button_block=”” add_icon=”” i_icon_pixelicons=”vc_pixel_icon vc_pixel_icon-alert” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.fnvjong.nl%2Flidmaatschap%2Fik-word-lid|title:FNV%20jongeren%20word%20lid|target:%20_blank”][/vc_column][/vc_row]

over choose2improve

Choose2improve is om jongeren te begeleiden, naar meer stabiliteit en zelfstandigheid. Om dit te kunnen realiseren, is het belangrijk om studievaardigheden aan te leren. Dit draagt mede bij, om de kansen van jongeren te vergroten bij het volgen van onderwijs en of bij het vinden van werk.

Tagwolk

Wie is online?

Op dit moment zijn er geen leden online
top
Artiq Software BV & Sitewide ©
Spring naar toolbar